facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Sončna očala Carerra

Blagovna znamka Carrera je znana po elegantnih in športnih sončnih očalih. V svetu mode se je uveljavila kot sinonim za fuzijo performansa in zabave. Carerra je prepoznavna po barvitosti in modelu retro aviator.

Znamka izstopa tudi po svoji bogati zgodovini, ki sega v leto 1956. Že od začetka je povezana s športom, in sicer z motornimi dirkami. Konceptu in tradiciji zvesti so modeli sončnih očal še danes. Izstopajoča sončna očala Carrera so podkovana z vrhunsko tehnologijo in temeljijo na praktičnosti. Ohranjajo športni videz a so hkrati mestno obarvana in so danes uveljavljena predvsem kot modni trendovski dodatek.

Sončna očala CARRERA lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane