V novo šolsko leto z brezhibnim vidom!September je čas naših šolarjev, zato smo ob pričetku novega šolskega leta pripravili posebno ponudbo prav za naše male navihance. Ponujamo vam:

POPUST - 40 % na vse
KOREKCIJSKE OKVIRJE

za predšolske in šolske otrokeOtroci so naše največje bogastvo in za njihovo zdravje, udobje ter brezskrbno igro in učenje gre še posebej pozorno skrbeti. To moramo imeti še kako v mislih tudi pri pregledu vida in izdelavi primernih očal za otroka.

V naši optiki izvajamo temeljit in otrokom prilagojen očesni pregled. Naš optometrist dr. Emil Oblak z več kot 20-letnimi izkušnjami pri očesnih pregledih za otroke izvaja najsodobnejše okulistične prakse in posveča posebno pozornost prav posebnostim pri težavah z vidom naših najmlajših.

Poleg tega v Optiki Oblak nudimo zares bogat nabor odličnih proizvajalcev otroških korekcijskih okvirjev - LOOKINO, NANO VISTA, PUMA, POLAROID in ostalih. Skupaj je na voljo več kot 150 otroških okvirjev, v spodnji galeriji objavljamo nekaj primerov.

Za naše stranke smo tako v času priprav na novo šolsko leto pripravili prav posebno ponudbo - do konca septembra nudimo 40 % popust na vse korekcijske okvirje za otroke!
 
Akcija velja od 1. do 30. septembra 2022 za predšolske in šolske otroke do 15. leta starosti. Popusti se med seboj ne seštevajo. Popust velja le pri nakupu kompletnih očal - korekcijskih okvirjev in stekel.

Pripeljite otroka na varen in strokoven očesni pregled ter pomerjanje in svetovanje v našo Optiko Oblak!

Poleg izjemne ponudbe za otroke je naša posebnost oseben in individualen pristop ter specializiranost za nestandardne primere, kot so višje dioptrije, cilindri in astigmatizem, progresivna ali multifokalna očala, očala s prizmami, posebna delovna očala, kjer je več dioptrij v enih, ter pregledi otrok z razvojnimi težavami, ki potrebujejo optične pripomočke in vaje.
Izdelujemo visokofunkcionalna sončna očala z dioptrijo tudi za najzahtevnejše športnike ter pokrivamo specialne primere potreb po korekcijskih steklih, kot so potapljaška ali plavalna očala.

Vabljeni v Optiko Oblak vsak dan od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane