facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Polaroid otroška

Blagovna znamka POLAROID je med najbolj prepoznavnimi znamkami očal na svetu, ki v svoje bogate kolekcije uvršča tudi očala za otroke. V naši optiki so na voljo korekcijski okvirji za otroke starosti 6 – 12 let.

Otroška očala Polaroid so tehnološko dodelana in ergonomsko oblikovana posebej za otroke. Otroški dioptrijski okvirji so unikatnih barvnih kombinacij in so povečini narejeni iz ročno izdelanega acetata. So prijetni na pogled in udobni za nošenje, zato so še posebej priljubljena izbira med najstniki, osnovnošolci.

V naši optiki imamo otroške korekcijske okvirje Polaroid, ki so ustrezni tudi za izdelavo očal za skotopični sindrom.

Otroška korekcijska očala POLAROID preizkusite skupaj z otrokom v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane