Korekcijska očala Polaroid

 

Blagovna znamka POLAROID je med najbolj prepoznavnimi znamkami očal na svetu, ki v svoje bogate kolekcije uvršča tudi očala za otroke. V naši optiki so na voljo korekcijski okvirji za otroke starosti 6 - 12 let.


Otroška očala Polaroid so tehnološko dodelana in ergonomsko oblikovana posebej za otroke. Otroški dioptrijski okvirji so unikatnih barvnih kombinacij in so povečini narejeni iz ročno izdelanega acetata. So prijetni na pogled in udobni za nošenje, zato so še posebej priljubljena izbira med najstniki, osnovnošolci.


V naši optiki imamo otroške korekcijske okvirje Polaroid, ki so ustrezni tudi za izdelavo očal za skotopični sindrom.


 POLAROID otroška očala


Katalog slik korekcijskih očal POLAROID


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.Korekcijska očala POLAROID lahko preizkusite skupaj z otrokom v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu korekcijskih očal, očal za računalnik, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak