facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Nano Vista

Blagovna znamka NANO VISTA prihaja iz Španije in se predstavlja pod sloganom Neuničljiva očala za otroke. Nano Vista sodi med najboljše izdelovalce otroških očal za starost od 0 – 14 let. V naši optiki sta na voljo dve kolekciji, ostale so dobavljive po naročilu.

Kolekcija NANO BABY predstavlja otroška očala dva v enem, narejena iz ekskluzivnega in patentiranega materiala Siliflex™, zaradi česar so očala ergonomska, udobna, prilagodljiva in neuničljiva. Vsi materiali so netoksični in hipoalergeni (brez BPA), zaradi česar so varni za vašega dojenčka. Korekcijski okvirji so tudi prijetnih in umirjenih barv, zakar so simpatični na pogled in vabljivi za nošenje.

Kolekcija NANO SOLAR CLIP predstavljla otroške korekcijske okvirje s sončnim nastavkom, ki je enostavno pritrdljiv z magnetom. Vsi klipi so polarizirani in 100% ščitijo otroške oči pred škodljivimi UV žarki in bleščanjem. Sončni nastavki imajo tudi tehnologijo BLUE BLOCK, ki ščiti otroške oči pred modro svetlobo. Okvirji so ergonomsko oblikovani in nelomljivi ter se lahko nosijo z držaji ali pa se jih zamenja za trak, kar še posebej pride prav aktivnim otrokom, da očal ne izgubijo in da ta ves čas aktivnosti ostanejo na mestu.

Korekcijska očala NANO VISTA lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane