facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala SEIKO

SEIKO je znana japonska blagovna znamka očal, ki deluje že več kot 140 let. Prvotno ustanovljena leta 1881 kot urarska in draguljarska trgovina v Tokiu, se je SEIKO razširil na različna področja, vključno z očali. Blagovna znamka je znana po svojem natančnem rokodelstvu, inovativni tehnologiji in stilskih oblikah.

SEIKO ponuja raznolik nabor izdelkov, vključno z očali in sončnimi očali za moške, ženske in otroke. Njihovi okvirji so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot so acetat, kovinske zlitine in lahki materiali, kot je TR-90. Oblikovanje očal je prilagojeno različnim slogom, ki segajo od klasičnih do avantgardnih, pri čemer so na voljo različne barve.

SEIKO okvirji vključujejo funkcionalnosti, kot so nastavljive opornice za nos, prilagodljiva stebra in lahki dizajni, ki zagotavljajo udobje in funkcionalnost. Blagovna znamka sodeluje tudi z znanimi oblikovalci in znamkami, da ustvari okvirje omejene izdaje, ki ponujajo ekskluzivne in edinstvene možnosti. S tesno zavezanostjo kakovosti SEIKO ohranja stroge nadzorne ukrepe, da zagotovi vzdržljive in dobro prilegajoče se okvirje. Okvirji blagovne znamke so združljivi z dioptrijskimi stekli, ki zadovoljijo individualne potrebe po vidu.

Korekcijska očala SEIKO lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane