facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Jimmy Choo

Jimmy Choo ponuja raznoliko izbiro korekcijskih okvirjev, ki združujejo slog, kakovostno izdelavo in funkcionalnost. Okvirji blagovne znamke predstavljajo elegantne oblike z rafiniranimi detajli, kot so kovinski dodatki, kristalni okraski in logotipi. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov, kot sta acetat in kovina, kar zagotavlja trpežnost in udobje.

Optični okvirji Jimmy Choo so na voljo v različnih oblikah, vključno s pravokotnimi, okroglimi, mačjimi očmi in velikimi okvirji, kar ustreza različnim oblikam obraza in osebnim preferencam. Okvirji so na voljo v široki paleti barv in vzorcev, od klasičnih odtenkov do živahnih barv in privlačnih potiskov. Na splošno Jimmy Choo optični okvirji ponujajo priložnost za izražanje sloga ob ohranjanju udobja in jasne vizije, kar posameznikom omogoča izražanje osebnega stila skozi kakovostno in modno oblikovano očalno opremo.

Korekcijska očala Jimmy Choo lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane