facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala FOSSIL

FOSSIL je ameriška modna in ”lifestyle” znamka, ki je znana po svoji obsežni liniji modnih dodatkov, vključno z očali. Z bogato dediščino, ki sega v leto 1984, je Fossil razširil svojo ponudbo iz retro navdihnjenih ur in zdaj ponuja raznoliko paleto izdelkov. FOSSIL-ova kolekcija korekcijskih očal predstavlja mešanico sodobnega in klasičnega dizajna, ki zadovoljuje različne okuse. Njihove okvirje izdelujejo iz vzdržljivih materialov, kot so acetat in kovina, pri čemer so kakovost in udobje na prvem mestu.

Znamka FOSSIL se ponaša s predanostjo izdelovanju izdelkov vrhunske obrti, kar je očitno tudi v njihovi modni in funkcionalni ponudbi očal. Od čistih linij in sodobnih zaključkov do retro detajlov – FOSSIL-ovi korekcijski okvirji so zasnovani tako, da privlačijo širok krog okusov.

Korekcijska očala FOSSIL lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane