facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Eyewear by David Beckham

Eyewear by David Beckham, ustvarjena v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci luksuznih očal Safilo v Italiji, najde svoje korenine v najboljših materialih, najvišji pozornosti do detajlov in izjemni kakovosti italijanskega oblikovanja.

Pri Eyewear by David Beckham je poudarek na izbiri najboljših materialov. Okvirji so izdelani iz vrhunskega acetata in kovine, ki zagotavljata trajnost in udobje. Materiali so skrbno izbrani za ustvarjanje visokokakovostnih očal, ki bodo trajala dolgo časa. Poleg materialov je tudi najvišja pozornost namenjena detajlom. Vsak okvir v kolekciji je oblikovan s prefinjenimi dodatki in edinstvenimi barvnimi kombinacijami, ki poudarjajo individualnost in slog Davidovega Beckhamovega oblikovanja.

Italijansko oblikovanje igra ključno vlogo v Eyewear by David Beckham kolekciji. Italijani slovijo po svojem izjemnem oblikovanju in pozornosti do detajlov, kar se odraža v vsakem okvirju kolekcije. Izdelani v Italiji, očala nosijo pečat italijanske elegance, preprostosti in funkcionalnosti. Eyewear by David Beckham ponuja širok izbor modelov, ki zadovoljijo različne okuse in potrebe. Ne glede na to, ali iščete klasičen par sončnih očal ali elegantne okvirje za korekcijo vida, kolekcija Eyewear by David Beckham zagotavlja visoko kakovost, izjemno oblikovanje in brezčasen slog.

Korekcijska očala Eyewear by David Beckham lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane