facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala EDWARDSON

Edwardson the Art of Eyewear je bil ustanovljen leta 2016 s strani Edouarda Bolléja, oblikovalca iz Ženeve, ki izhaja iz družine poznavalcev očal. Svoje znanje o umetnosti očal je pridobil od svojega dedka, Roberta Bolléja, ustanovitelja priznane blagovne znamke Bollé.

Edwardson the Art of Eyewear je luksuzna blagovna znamka očal, znana po visokokakovostnih okvirjih. Njihova filozofija združuje umetnost in funkcionalnost v njihovih oblikah. Blagovna znamka ponuja široko paleto optičnih okvirjev in sončnih očal, pri čemer poudarja edinstvene in inovativne elemente. Uporabljajo vrhunske materiale, kot so acetat, titan in nerjaveče jeklo, ki zagotavljajo trpežnost, udobje in estetski videz. Vsak okvir je natančno izdelan ročno s strani izkušenih obrtnikov, kar ustvarja spoj obrti in umetnosti. Z združevanjem dediščine in vizije vzdržljivega sloga si prizadeva ustvariti očala, ki preživijo preizkus časa. Edwardson občasno izdaja omejene izdaje s posebnimi dizajni in materiali.

Korekcijska očala EDWARDSON lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane