facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala ANDY WOLF

ANDY WOLF je prestižna blagovna znamka očal, ki je bila ustanovljena leta 2006 s strani avstrijskih oblikovalcev Andreasa Pirkheima, Wolfganga Scheucherja in Katharine Plattner. Znan je po izjemnih dizajnih okvirjev, blagovna znamka pa je pridobila mednarodno priznanje zaradi svojega avantgardnega in drznega estetskega sloga.

Vsak okvir je skrbno izdelan ročno v njihovi avstrijski tovarni, kjer združujejo tradicionalno rokodelstvo s sodobnimi tehnikami. ANDY WOLF okvirji odlikujejo edinstvene oblike, živahne barvne kombinacije in inovativna uporaba materialov. Blagovna znamka se specializira za delo s premium materiali, kot so acetat, kovinske zlitine in titan, za izdelavo trpežnih, lahkih in udobnih okvirjev. Poseben poudarek dajejo trajnosti, saj uporabljajo okolju prijazne materiale in uvajajo energetsko učinkovite proizvodne procese.

Uspeh ANDY WOLF-a se odraža v sodelovanjih z znanimi modnimi znamkami ter prejetih nagradah za odličnost dizajna. S poudarkom na ustvarjalnosti, kakovosti in individualnosti ANDY WOLF nenehno prestopa meje v industriji očal.

Korekcijska očala ANDY WOLF lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane