Kontaktne leče

1-Day Acuvue Moist

Johnson & Johnson


Kontaktne leče 1-Day Acuvue Moist


Občutek vlaženja in svežine od jutra do večera


Kontaktne leče 1•DAY ACUVUE Ž MOIST™ so kontaktne leče za enkratno uporabo podjetja Johnson & Johnson, ki so namenjene ohranjaju vlažnosti in svežine vaših oči ves dan. Če kontaktne leče že uporabljate ali pa razmišljate, da bi jih začeli uporabljati, vam 1•DAY ACUVUEŽ MOIST™ nudijo svobodo in dolgotrajno udobje leče, ki jo nosite cez dan in zavržete ob koncu dneva. V paketu je 30 leč.Kontaktne leče

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism

Johnson & Johnson1-Day Acuvue Moist for Astigmatism so mehke dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma.

Dolgotrajno udobje zagotavlja Lancreon tehnologija, kivključuje material etafilcon A, ki se zelo dobro veže z vodo in vsebuje vlažilno sredstvo podobno naravnim solzam. Tako ohranja leče vlažne, kar zagotavlja očem celodnevni občutek svežine in udobja. Tehnologija pospešene stabilizacije ASD omogoča hitro namestitev in izkorišča naravno moč mežikanja ter tako ohranja pravilno orientacijo leče, kar je pogoj za jasen in stabilen vid. Leče zagotavljajo tudi UV zaščito. V paketu je 30 leč.

 

 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana