facebook tool img

Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

v Ljubljani

Korekcijska očala Lindberg

Blagovna znamka Lindberg v svetu velja za eno najboljših in najprestižnejših znamk očal. Svoje uveljavljeno ime so zgradili na inovativnih dizajnih in kakovostnih materialih, ki so oblikovani z najbolj napredno in dovršeno mehaniko. Korekcijska in sončna očala imajo tudi Precious linijo, ki se ponaša z najboljšimi materiali, vključno z visoko kakovostnim in odgovorno pridobljenim titanom, acetatom, platino, zlatom, diamanti in živalskim rogom.

Lindberg Eyewear je dansko podjetje, ki je zvesto skandinavskemu dizajnu. Modeli očal so minimalističnih oblik in imajo poudarek na nežnih detajlih in subtilno uporabljenih barvah. Očala so estetsko dovršena in imajo več kot 100 mednarodno priznanih nagrad za dizajn in stil.

Korekcijska očala Lindberg najbolj izstopajo po svoji lahkosti. Za okvirje se uporabljajo najlažji materiali na svetu, ki so brezhibne izdelave. Korekcijske okvirje priporočamo vsem, ki so občutljivi na težo očal in imajo radi lahkotno udobje.

Korekcijski okvirji LINDBERG – ženski

Korekcijski okvirji LINDBERG – moški

Korekcijska očala LINDBERG lahko preizkusite v Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 – 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih ali sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očal

Vpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.

    *Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.

    Obiščite nas na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane