Optika

OPTIKA OBLAK
(bivša Optika pri Stolnici)

Optometrist v centru Ljubljane

Smo med prvimi optikami v Sloveniji, kjer se lahko naročite na celoten optometrističen pregled vida. Specializirani smo v meritvah dioptrije za očala in kontaktne leče, pomagamo in svetujemo pa tudi pri izbiri primernih korekcijskih okvirjev ali sončnih očal različnih blagovnih znamk. Naša optika sodeluje z vsemi vodilnimi proizvajalci stekel v Sloveniji in tujini. Predstavitev podjetja...

 Optika Oblak


 PRESELILI SMO SE.

S 1.6.2015 smo se preselili na Dalmatinovo ulico 11, Ljubljana.

(500 metrov od bivše lokacije)


OPTIKA

Optika pri Stolnici verjame da je vsak posameznik potreben posebne obravnave, zato mu s svojimi nasveti in pomočjo pomagamo do boljšega vida in posledično do lažjega vsakdana. Očesna optika zahteva veliko natančnost pri meritvah in izdelavi,  in ravno tu je naša prednost. Pri vsakem posamezniku si vzamemo toliko časa kolikor je potrebno da opravimo dobro delo. Poleg storitev v naši poslovalnici vam optika na svoji spletni strani nudi široko izbiro zanimivih člankov in nasvetov iz področja očesne optike.LINDBERG - pokažite se svetu

Očala brez vijakov, zakovic ali varjenja

Z očali Lindberg svetu pokažete, da vam je blilzu drugačen način razmišljanja, ste ljubitelji izjemnih oblik in visoko kakovostnih materialov. Vsak okvir izkazuje estetiko, tehnično inovacijo in dovršeno rokodelstvo.

očala LINDBERG

Laibach & York

Made in Slovenia

Očala Laibach & York so slovenska blagovna znamka ustanovljena leta 2011. Vsi korekcijski okvirji so ročno izdelani v Sloveniji. Na vašo željo lahko vgraviramo tudi vaše ime :)

Katalog korekcijskih okvirjev s cenami...
Korekcijski okvirji Laibach & York


Razprodaja sončnih očal do -70%


Akcija velja do 1.3.2016 oziroma do razprodaje zalog. Katalogi sončnih očal...

Sončna očala Max Mara


Otroška sončna očala Julbo

Za otroke od 0 do 4 let

Očala so ukrivljnena in oblikovana tako, da se lahko obrnejo in se prilegajo različnim oblikam obraza. Imajo upogljive ročke in nastavljiv elastičen trak.
Cena od 33,00 EUR.
Katalog slik Julbo očal in cene

Sončna očala Julbo LoopingOčala

Očala

Očala, nuja ali zgolj potreba, ki hkrati poskrbi še za modni izgled in spremenjeno podobo. Vrhunski okvirji in odlična optika vam bosta pomagala do boljšega vida.
Preberi več...

 Kontaktne leče

Kontaktne leče

Optika pri Stolnici vam nudi široko izbiro mehkih kontaktnih leč. Smo ena redkih optik ki ima mehke leče s cilindri na zalogi.

Udobno, priročno in zdravo!

Preberi več...

 Pregledi

Pregledi za očala

Zdrava očesna optika in bister pogled sta okno v svet. Spoznajte simptome očesnih bolezni in ohranite vaše oči zdrave. Očesni pregledi za očala in kontaktne leče.
Preberi več...


 

Optika pri Stolnici je povezana z vrhunskimi dobavitelji očal kot so danski Lindberg, avstrijski Sillhuette, Adidas in številni drugi. Optika se nahaja nasproti ljubljanske Stolnice. Obiščite nas in si podarite boljši vid. Ljubljanske ulice bodo potem gotovo še bolj pisane.Optika pri Stolnici

Optika Oblak d.o.o.
Dalmatinova ulica 11, 1000 Ljubljana

Slovenija


Lokacija na zemljevidu


Delovni čas:
pon. - pet.: 9:00 - 17:00 ure
sobote, nedelje in prazniki zaprto


Naročilo na pregled vida


Ime:*
Priimek:*
Tel:*
E-mail:
Izberite vrsto pregleda:

Izberite dan pregleda:

Izberite uro pregleda:


Polja označena z * so obvezna!