01 / 43 05 086
051 / 65 11 00

Optika

 Facebook

OPTIKA PRI STOLNICI
Optometrist v centru Ljubljane

Smo med prvimi optikami v Sloveniji, kjer se lahko naročite na celoten optometrističen pregled vida. Specializirani smo v meritvah dioptrije za očala in kontaktne leče, pomagamo in svetujemo pa tudi pri izbiri primernih korekcijskih okvirjev ali sončnih očal različnih blagovnih znamk. Naša optika sodeluje z vsemi vodilnimi proizvajalci stekel v Sloveniji in tujini. Predstavitev podjetja...

 Optika pri Stolnici

OPTIKA

Optika pri Stolnici verjame da je vsak posameznik potreben posebne obravnave, zato mu s svojimi nasveti in pomočjo pomagamo do boljšega vida in posledično do lažjega vsakdana. Očesna optika zahteva veliko natančnost pri meritvah in izdelavi,  in ravno tu je naša prednost. Pri vsakem posamezniku si vzamemo toliko časa kolikor je potrebno da opravimo dobro delo. Poleg storitev v naši poslovalnici vam optika na svoji spletni strani nudi široko izbiro zanimivih člankov in nasvetov iz področja očesne optike.


Korekcijski okvirji LINDBERG  


Dva para VARILUX Essilor stekel za ceno enega!*

Progresivna stekla za naraven vid za vse odaljenosti!

*Akcija velja od 1.9. do 31.12.2014. Slika je simbolična. V primeru naročila dveh cenovno različnih stekel, so cenejše zastonj.
Več o AKCIJI - progresivna stekla Varilux Essilor
Progresivna stekla Varilux Essilor

NOVA ZALOGA! Očala MaxMara

Kolekcija iz zadnjega kataloga

Vsi okvirji so primerni za korekcijska stekala ali za sončna očala z dioptrijo.
Katalog slik MaxMara in cene

Očala MaxMara


Otroška sončna očala Julbo

Za otroke od 0 do 4 let

Očala so ukrivljnena in oblikovana tako, da se lahko obrnejo in se prilegajo različnim oblikam obraza. Imajo upogljive ročke in nastavljiv elastičen trak.
Cena od 33,00 EUR.
Katalog slik Julbo očal in cene

Sončna očala Julbo Looping Očala  Kontaktne leče
 Pregledi
 Očala
 Kontaktne leče
 Pregledi za očala
 
Očala, nuja ali zgolj potreba, ki hkrati poskrbi še za modni izgled in spremenjeno podobo. Vrhunski okvirji in odlična optika vam bosta pomagala do boljšega vida.

 

Optika pri Stolnici vam nudi široko izbiro mehkih kontaktnih leč. Smo ena redkih optik ki ima mehke leče s cilindri na zalogi.

Udobno, priročno in zdravo!


 
Zdrava očesna optika in bister pogled sta okno v svet. Spoznajte simptome očesnih bolezni in ohranite vaše oči zdrave. Očesni pregledi za očala in kontaktne leče.

 
 
 

 

Optika pri Stolnici je povezana z vrhunskimi dobavitelji očal kot so danski Lindberg, avstrijski Sillhuette, Adidas in številni drugi. Optika se nahaja nasproti ljubljanske Stolnice. Obiščite nas in si podarite boljši vid. Ljubljanske ulice bodo potem gotovo še bolj pisane.Optika pri Stolnici

Optika Oblak d.o.o.
Ciril-Metodov trg 11, 1000 Ljubljana

Slovenija


Lokacija na zemljevidu

  
Tel.: 01 / 43 05 086 
GSM:  051 / 65 11 00 
E-mail:
optikas.com@gmail.com 


Delovni čas:
pon. - pet.: 9:00 - 17:00 ure
sobote, nedelje in prazniki zaprto


Naročilo na pregled vida


Ime:*
Priimek:*
Tel:*
 
E-mail:
Izberite vrsto pregleda:

Izberite dan pregleda:

Izberite uro pregleda:


Polja uznačena z * so obvezna!