Pokličite nas:  01 / 43 05 086
 Imate vprašanje?:  051 / 65 11 00

Optika

OPTIKA OBLAK
(Bivša Optika Pri Stolnici)
Optometrist v centru Ljubljane

Smo med prvimi optikami v Sloveniji, kjer se lahko naročite na celoten optometrističen pregled vida. Specializirani smo v meritvah dioptrije za očala in kontaktne leče, pomagamo in svetujemo pa tudi pri izbiri primernih korekcijskih okvirjev ali sončnih očal različnih blagovnih znamk. Naša optika sodeluje z vsemi vodilnimi proizvajalci stekel v Sloveniji in tujini. Predstavitev podjetja...

 Optika Oblak

 

Dalmatinova ulica 11, Ljubljana

poleg City Hotela, v bližini RTV-ja

OPTIKA

V Optiki Oblak verjamemo, da je vsak posameznik potreben posebne obravnave, zato mu s svojimi nasveti in pomočjo pomagamo do boljšega vida in posledično do lažjega vsakdana. Očesna optika zahteva veliko natančnost pri meritvah in izdelavi in ravno tu je naša prednost. Za vsakega posameznika si vzamemo toliko časa, kolikor je potrebno, da opravimo dobro delo. Poleg storitev v naši poslovalnici vam optika na svoji spletni strani nudi široko izbiro zanimivih člankov in nasvetov s področja očesne optike. Seznam člankov...LINDBERG - pokažite se svetu

Očala brez vijakov, zakovic ali varjenja

Z očali Lindberg svetu pokažete, da vam je blizu drugačen način razmišljanja, ste ljubitelji izjemnih oblik in visoko kakovostnih materialov. Vsak okvir združuje estetiko, tehnično inovacijo in dovršeno rokodelstvo.

očala LINDBERG

FENDI

Made in Italy

Fendi je Italijanska prestižna blagovna znamka specializirana v oblačilih, čevljih, dišavah, urah in očalih. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1925 v Rimu. Sončna očala prestižne blagovne znamke Fendi so namenjena ženskam, ki so neodvisne, samozavestne in v sebi nosijo željo po privlačnosti, ženskosti in trendu modnih zapovedi.

Katalog korekcijskih okvirjev s cenami...
Sončna očala FENDI


Otroška sončna očala Julbo

Za otroke od 0 do 4 let

Očala so ukrivljena in oblikovana tako, da se lahko obrnejo in se prilegajo različnim oblikam obraza. Imajo upogljive ročke in nastavljiv elastičen trak.
Cena od 33,00 EUR.
Katalog slik Julbo očal in cene

Sončna očala Julbo LoopingOčala

Očala

Očala, nuja ali zgolj potreba, ki hkrati poskrbi še za modni izgled in spremenjeno podobo. Vrhunski okvirji in odlična optika vam bosta pomagala do boljšega vida.
Preberi več...

 Kontaktne leče

Kontaktne leče

Optika Oblak vam nudi široko izbiro mehkih kontaktnih leč. Smo ena redkih optik ki ima mehke leče s cilindri na zalogi.

Udobno, priročno in zdravo!

Preberi več...

 Pregledi

Pregledi za očala

Zdrava očesna optika in bister pogled sta okno v svet. Spoznajte simptome očesnih bolezni in ohranite vaše oči zdrave. Očesni pregledi za očala in kontaktne leče.
Preberi več...Optika Oblak
Dalmatinova ulica 11

1000 Ljubljana

Slovenija

Tel.:    01 / 43 05 086


Delavni čas:

pon. - pet.: 9:00 - 17:00 ure

sobote, nedelje in prazniki zaprto


Lokacija na zemljevidu


Naročilo na pregled vida


Ime in priimek:*
Tel:*
E-mail:
Izberite dan pregleda:

Izberite uro pregleda:


Polja označena z * so obvezna!